Прослављени глумац Небојша Бакочевић прву улогу испред камере забележио је врло млад, када се давне 1973. године појавио у једној епизоди "Позоришта у кући", а нове су убрзо почеле да се нижу.

Након више мањих улога, у "Бошку Бухи" је играо Драгутина Милошевића Чикала, да би потом добио све важније и веће роле. Међу најзапаженијима су оне у "Заборављенима", "Како је пропао рокенрол", "Црном бомбардеру"...

Фото: Принтскрин/Јутјуб/A1 Kinoteka - Bal na vodi

 

Бакочевић је важио за "дечка који обећава", а посебну пажњу привлачио је међу женским делом публике. Глумац је важио за једног од најлепших који су се појавили на екранима, а изазивао је општу хистерију девојчица на сваком кораку.

Жене су га обожавале, а он није крио да је и он волео њих.


- То морате да питате жене, али морам да признам да сам приметио да ме воле, а ја њих обожавам. Кад сам 1983. уписао Академију, једна од девојака ми је рекла да сам глуму уписао због жена. Има у томе истине. У животу ме занимају искључиво две ствари: храна и жене. За Оскара ме заболе уво - искрен је био у једном интервјуу глумац.

 

Међутим, уследили су проблеми са законом и зависношћу од наркотика, а Бакочевића смо виђали све ређе.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Бисери

 

- Има још људи који знају да нисам неко кога би требало гурнути у запећак или избегавати. Пауза је добро дошла и мени и публици. Људи су ме се ужелели, таман довољно. У међувремену сам имао друга посла - истакао је Бакочевић једном приликом.

Тако се глумац у 21. веку појавио у свега неколико остварења: у серији "Вратиће се роде" и филму "Артиљеро", а најновија улога у којој смо га видели је Паја у серији "Пет". Захваљујући томе, ватрене обожаватељке Небојше Бакочевића имале су прилику да га виде после много година.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ RTS Prikazuje

 

Глумац је, иначе, протеклих година дао свега неколико изјава, а једном приликом је истакао да не жели да буде естрадна личност, већ да живи у миру. Није познато хоћемо ли га поново гледати у неком новом остварењу, али једно је сигурно - жене би то дочекали с великим одушевљењем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".