Глумац Небојша Миловановић од почетка каријере спада у наше најзаузетије глумце и паралелно врло вредно ради и у позоришту, и на телевизији, и на филму.

 Само протеклих година гледали смо га у најуспешнијим ТВ пројектима, као што су "Црна свадба", "Тајне винове лозе", "Државни службеник", "Азбука нашег живота", "Камионџије", "Беса" итд.


Мало је познато да је Небојша поносни тата четворо деце, које је добио с архитекткињом Тијаном, с којом је годинама у срећном браку.

 Како су својевремено испричали, упознали су се преко пријатеља пре више од деценије, а испоставило се да је, сасвим случајно, Тијана вече раније гледала Небојшину представу!


- Занимљиво је да сам претходне вечери ишла на представу "Шине", у којој је Небојша глумио - истакла је она у једном од ретких заједничких интервјуа. - Сутрадан, када смо се срели, причали смо о тој представи на коју сам водила кумове из Канаде. Онда је он предложио да дођемо на још неку представу и тако је све кренуло.

Пар се убрзо венчао у општини Стари град, након чега су уприличили и црквено венчање у једној цркви у Ваљеву.

Тијана, која је из Бачке Паланке, запослена у једном приватном пројектном бироу, а пар се, и поред бројних обавеза, одлучио за велику породицу, па су тако данас родитељи Вере, Стојана, Наде и Андрије.


Велика породица захтева и посебну организацију, а Небојша и Тијана се и у томе одлично сналазе.

- Није све идеално и није лако направити добар распоред, али трудимо се. Дешава се да жена остане сама са њима, онда левом руком успављује бебу, десном нешто старије дете, а двоје најстаријих већ могу и сами. Морам признати да су врло солидарни. Ако једно неће да спава, неће ни остали. Изговор им је: "Чекамо тату да се врати из позоришта" - открио је глумац једном приликом.

- Кључно је да те онај с киме све делиш разуме и подржи. Најважније је бити заједно и у добру и у злу - изјавила је глумчева супруга.


БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".