Бојан је почео да шокира када је јавно изјавио да је променио веру, те прешао у ислам, а име променио у Аммар Моштрокол.

– У исламу сам пронашао спас и мир, а име Аммар сам изабрао јер кажу да на арапском језику значи “живот”, тако да ја, упркос својој болести, која је нажалост позната по великом броју самоубиства, бирам нови живот – рекао је био певач када је прешао у ислам.

 

Међутим, певач је потом тврдио да није “довољно добар да би био Муслиман” и да је одлучио да буде агностик.

– Браћо Муслимани, праштајте, али превише сам ја прљав да бих каљао вашу најчистију религију. Нисам достојан да будем добар муслиман и зато се враћам у свој мали зачарани круг таме и депресије. Опростите још једном… Агностик Бојан – написао је Томовић на друштвеним мрежама.

Након тога, Томовић је поново шокирао јавност објавом да болује од биполарног поремећаја, те се огласио за медије:

– Сто пута сам пребацивао мајци што ме није абортирала јер би сви моји ближњи живели лакше и без стресова, а не да ми свакодневно говоре да им је због мене притисак 200 са 100 и да су се управо вратили из хитне јер сам их обрукао што сам јавно признао да имам психички проблем. Ма лако би ја, не бојим се смрти ни мало, али сам се заклео у Тајов гроб да никада више нећу покушати оно… Оно што ми се дуго чинило као једини спас, као једини излаз – казао је једном приликом певач.

– Само да знате да нити сам био наркоман ни алкос, само више не могу да живим са биполаром. Убила ме мрачна депресија – написао је Томовић том приликом.

Недуго потом, јавност је потресла вест да је покушао самоубиство, те најавио је и да ће исећи вене:

– Исекао сам вене… Само да знате да нити сам био наркоман ни алкос, само више не могу да живим са биполаром… Убила ме манична депресија. Нико није крив, збогом – написао је Бојан, а потом се и огласио након повратка из Ургентног центра:

– Најгоре је прошло. Управо сам дошао кући. Хитна ме је спасила и морао сам након указане помоћи потписати антисуицидални уговор, тако да заиста више никада нећу самоповређивати себе али сам за сваки случај оставио тестамент, ако ми се нешто догоди, и то сам послао адвокату, јер на тај начин штитим бившу жену од фамилије која ме се одрекла – рекао је Томовић.

Бојан повремено путем друштвених мрежа дели фотографије из приватног живота, а на њима се може видети колико се заправо променио у односу на почетак каријере.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".