Bojan je počeo da šokira kada je javno izjavio da je promenio veru, te prešao u islam, a ime promenio u Ammar Moštrokol.

– U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život – rekao je bio pevač kada je prešao u islam.

 

Međutim, pevač je potom tvrdio da nije “dovoljno dobar da bi bio Musliman” i da je odlučio da bude agnostik.

– Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan – napisao je Tomović na društvenim mrežama.

Nakon toga, Tomović je ponovo šokirao javnost objavom da boluje od bipolarnog poremećaja, te se oglasio za medije:

– Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz – kazao je jednom prilikom pevač.

– Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me mračna depresija – napisao je Tomović tom prilikom.

Nedugo potom, javnost je potresla vest da je pokušao samoubistvo, te najavio je i da će iseći vene:

– Isekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom – napisao je Bojan, a potom se i oglasio nakon povratka iz Urgentnog centra:

– Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla – rekao je Tomović.

Bojan povremeno putem društvenih mreža deli fotografije iz privatnog života, a na njima se može videti koliko se zapravo promenio u odnosu na početak karijere.

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".