Иако су са свих страна пљуштали комплименти како сјајно изгледа, она се већ неко време бори са тешком дијагнозом хроничне анемије и повремено у болници прима терапију. Марко и Марија су у браку седам година, имају ћерку и сина, она има и ћерку из првог брака, а породичну срећу квари им само страховање за њен живот и здравље.

Фото: АТА имагес

 

"Терапије ћу морати доживотно да примам, али не бих о томе. Не дај Боже никоме. Имам троје деце, имам њега и морам да се борим, да будем јака", признала је Марија, а Марко чини све да се она осети вољеном и да је охрабри.

"Булату је јако тешко откако је прво изгубио брата, а потом и мајку за коју је био изузетно везан и коју је сматрао стубом породице и својим водичем кроз живот. Све се то издешавало пре него што ће се Марија разболети. То је био последњи и најтежи ударац. Сатима је седео поред њене болничке постеље, држао је за руку док је примала терапије, бринуо се о деци, а увече ишао у кафану да пева како би им обезбедио нормалан живот. Марко је јако побожан, сваког дана се моли Богу за њено здравље и сигуран је да ће му Бог услиштити молитве и да ће она оздравити", рекао је извор.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".