Весна Де Винча недавно је обавестила своје пратиоце на Инстаграму да је одлучила да у наредном периоду гладује.

Наиме, она је почетком лета почела са "дијетом", за коју је тврдила да ће јој очистити организам.

Фото: принтскрин инстаграм vesnadevinca

 

Она је на дневном нивоу имала посебне ствари које је конзумирала, између осталом вода, лимунада без шећера, разне чајеве и понекад трешњу, све то по узору на Далај Ламу.

Са дијетом, која је у буквалном смислу гладовање, јер Весна храну не користи, она је почела пре 24 дана, а према њеном последњем јављању осећа се одлично.

- Јуче сам појела 15 трешања са коштицама, и додатно се максимално сам се очистила. данас осећам ту велику радост, када дух лагано управља телом, не као раније кад сам се борила са својим животом, рекла је она у видеу, а потом је написала:

- 24 дан гладовања. Почело је радовање! Велика радост настаје у тренуцима када схватиш да је дух потпуно загосподарио твојим телом, да дух сада почиње да лагано управља. Претходних дана је наравно дух водио игру гладовања али са напором! Сад прелазимо у лакоћу.! Овај осећај не могу да Вам опишем као на пример ни веровање у Бога. Бог се осећа! И тај дивни осећај је неописив, написала је Весна пре пар сати испод фотографије на којој се види да је драстично смршала, готово до непрепознатљивости.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".