Vesna De Vinča nedavno je obavestila svoje pratioce na Instagramu da je odlučila da u narednom periodu gladuje.

Naime, ona je početkom leta počela sa "dijetom", za koju je tvrdila da će joj očistiti organizam.

Foto: printskrin instagram vesnadevinca

 

Ona je na dnevnom nivou imala posebne stvari koje je konzumirala, između ostalom voda, limunada bez šećera, razne čajeve i ponekad trešnju, sve to po uzoru na Dalaj Lamu.

Sa dijetom, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, jer Vesna hranu ne koristi, ona je počela pre 24 dana, a prema njenom poslednjem javljanju oseća se odlično.

- Juče sam pojela 15 trešanja sa košticama, i dodatno se maksimalno sam se očistila. danas osećam tu veliku radost, kada duh lagano upravlja telom, ne kao ranije kad sam se borila sa svojim životom, rekla je ona u videu, a potom je napisala:

- 24 dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću.! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv, napisala je Vesna pre par sati ispod fotografije na kojoj se vidi da je drastično smršala, gotovo do neprepoznatljivosti.

 

 

BONUS VIDEO:

TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".