1. Рак

Од свих знакова зодијака, најромантичнији од свих је Рак. Не само да Рак воли да воли љубав, већ је њихова дубока брига за друге оно што им олакшава љубав.

Ово не значи да су хировити у својој љубави, али говори да је већа вероватноћа да ће се они који су рођени под овим хороскопским знаком, него било који други знак, заљубити више пута током свог живота. 

Фото: Профимедиа

 

2. Рибе

Заљубљене Рибе су распилављене - и то је прелепо. Рибе воле дубоко и воле толико често (иако не тако често као Рак) да су подложне слому срца.

Али, док би неки хороскопски знакови могли покушати да избегну слом срца, колико год је то могуће, Рибе то приписују колатералној штети и настављају да се бацају у то. То је ризик за љубав, и Рибе то знају, али то је и ризик који им не смета да прихвате.

3. Девица

Можемо мислити о Девици као о најневинијем хороскопском знаку, па је можда љубав нешто што они заправо не разумеју, али то није баш тачно. Због Девичине невиности они су способни да воле и воле.

Имају једно од најотворенијих срца у астрологији и једно мора бити отворено, са откривеним свим венама и артеријама, ако желе да доживе праву љубав. Девица је ово дефинитивно савладала.

Фото: Профимедиа

 

4. Вага

Када је у питању један од безнадежних романтичних хороскопских знакова, обично се не мисли да су Вага ни близу ове листе. Проблем је у томе што Вага воли да држи дистанцу.

Чак и када су са неким и обоје су заљубљени, тако да је окружење сигурно, Вага се и даље понаша стидљиво. Вага ће вероватно некога волети више него што би било ко други икада могао, али тај неко може проживети цео свој живот, а да то никада неће ни знати.

Фото: Профимедиа

 

5. Бик

Никада не бисте рекли да је тврдоглави Бик романтична душа, али када су заљубљени, као да су потпуно друга особа. Желе да проводе све своје време са својом љубављу, обасипају их поклонима, па чак би и пузали преко ужареног угља, само да буду сигурни да је њихова љубав срец́на.

Видети Бика у љубави је нешто посебно, чудно је и никада не бисте веровали да је то истина, али сте проклето срећни што сте имали прилику да то видите бар једном.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".