Водитељка Јована Јеремић гостовала је у једној емисији и том приликом проговорила о својим хејтерима и како она гледа све то.

На констатацију водитељке да Јовану многи прозивају да није нормална и да имају утисак да јој "нешто фали" Јована је рекла да је то уопште не погађа.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Они то кажу за мене јер сам превише искрена и превише отворена. Једна од ретких јавних личности сам која отворено каже шта мисли. Гађам људе у слабе тачке, у оно што их боли, у њихове фрустрације. Оне који немају реалну слику о себи. Ја о себи имам пререлану слику - рекла је Јеремићка.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Она је рекла да намерно себе представља потпуно нереално и у негативном светлу, јер то жели.

- Уживам у томе, јер људи када би схватили каква сам ја приватно, још више би се заљубили у мене - каже Јована, која је открила да је људи све више воле када је упознају.

- Мој штит је моје негативно представљање себе. Не желим да будем повређена. Ја желим себе да прикажем као бахату, јер се ја згражавам на овај лажни морал који видим око себе. На то ко себе у Србији приказује да је дама, а ја знам да је примила више мушких органа него што је неко појео сладоледа у животу. Ако су такве даме, не желим никада да будем дама у Србији. Ја сам кучка са јавне сцене, а не дама. Ја сам кучка која се воли и жени, а моја дела су дамска - рекла је Јеремићка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".