Јована Јеремић говорећи о својој енергији у једном тренутку је упоредила себе са тенисером Новаком Ђоковићем.

Наиме, водитељка се дотакла приватног живота, пријатеља и открила да јој они траже некада да им позајми своју енергију будући да зрачи где год се појави.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

 

- Данас ћемо да причамо о освети, то је била и тема мог сторија на Инстаграму. Чувена моја реченица јесте “Победници владају, губитници се свете”. То треба свако да запамти. У животу ме је неколико људи врло емотивно повредило, али освета никада није била мој стил. Најбоља освета је када пустите ствари да Бог распореди свакоме оно што је заслужио - почела је Јована своје излагање и додала:

- Све ово не говорим случајно, потстакнута сам неким стварима које су ми се дешавале у протеклих неколико дана. Имам један “Јованизам”: “Не дирај ми у мене, убиће те моје мисли”. За мене многи мисле да сам ванземаљац, није доказано супротно. И ја за себе мислим да сам ванземаљац, јер имам ненормалну енергију и када имам партнера (мужа или момка) никада ме није преварио.

Фото: Paul White/Танјуг/АП

 

 

- То је та “ванземаљска” енергија. Знам само неколико људи који имају овакву енергију, то су: Жељко Митровић, председник Србије Александар Вучић, Новак Ђоковић и Јована Јеремић. То су четири особе које имају “ванземаљску” енергију. Ми никада не идемо на одмор, стално размишљамо да правимо нове пројекте и лично мислим да је то дар - додала је Јеремићева.

- Имам доста мушких другара који ми кажу “Чекај, дај ми молим те ту твоју енергију”, ја им кажем “Ево изволи, напоји се, дајем ти данас енергију”. Да се вратим на осветнички део, “Не дирај ми у мене, убиће те моје мисли”. Моје мисли су толико јаке да буквално могу да померају особе и предмете - каже Јована.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

- Зато је мој савет људима који су ме повредили у животу да се склоне од мене, зато што им ја никада нећу опростити. Нисам им се светила, али не треба да дирају у мене јер ће моје мисли стварно да их убију уколико наставе то да раде. Треба бити добар човек, чинити добра дела и трудити се да сваког јутра неког учиниш срећним - закључила је водитељка.

Подсетимо, Јована ужива на црногорском приморју на фестивалу “Скале 22”, а том приликом је ексклузивно открила и да јој је муж певачице Диди Ј смештао отказ.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".