Његова две деценије млађа изабраница Јована по занимању је фризерка, а успела је да за само након неколико месеци наведе комичара да опет стане пред матичара, иако је након развода од последње жене дао обећање да то више никада неће учинити.

 

 

- Ја сам моју жену, моју Јовану, оженио за врло кратак временски период. Ми смо почели да се забављамо 8. септембра, а 14. јануара смо обавили венчање. На њен рођендан сам је почастио, то је њој значило, тај папир. Ја сам направио фешту на неком сплаву, нас десетак и долази фрајер и каже: "Добар дан". Она доживела два везана мождана удара и ту су кум и кума... Мени тај папир није ништа значио. Сад ми је предиван живот, рекао је Маца једном приликом у емисији "Магазин Ин".

 

 

Маца и Јована још увек немају своју децу, али је истакао како се она јако лепо слаже са његовим синовима који су још увек малолетни.

- Јована се дивно слаже са њима. Јована заслужује да има децу, нажалост, имали смо ту тешку ситуацију, тако да ће дати Бог да се нас двоје остваримо као родитељи. Ја бих деце 20, неће нико бити гладан. Моја животна жеља највећа је да имамо 11-оро деце, фудбалски тим, да живимо у хацијенди. Нас 13 за столом,  додао је Маца.

БОНУС ВИДЕО:

Александра Младеновић запрошена

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".