Глумац Саша Јоксимовић изненадио је све променом имиџа.

Наиме, Јоксимовић је одлучио да пређе у плавушане, па је тако излајхао косу како би освежио свој изглед и све то је показао на Инстаграму где је навео како сада разуме жене што је све одушевило.

 

 

- Сад све разумем, жене, бланш, блајх, прелив, седи, чекај, пече, лепота живота!, написао је Саша у оквиру објаве на поменутој мрежи, а коментари су се само низали.

На овакву промену се глумац одлучио због улоге у новој теленовели.

Подсетимо, глумац Саша Јоксимовић недавно је, обративши се на друштвеним мрежама, открио да је његов син жртва вршњачког насиља.

- Дошло је до инцидента у оном тренутку када му је један вршњак, можда и млађи од њега, претио боксером да ће га тући. Ја сам у једном тренутку мислио да он мене можда лаже, то је пубертет јер има 13 година итд... И ја му кажем ајде да га пронађемо, да видим да ли заиста се то десило. И збиља, ми смо отишли у парк и ту је био његов отац, пуно деце. Ја му приђем и кажем му: "Ћао, ајде дај ми тај боксер". Он ме гледа онако чудно и каже: "Па не, ја сам се шалио...". И ту се све то лепо заврши, родитељи су били ту и поразговарали смо, и они су рекли да се то неће поновити, да треба лепо да се друже, да је то велики парк, парк за све. Они су обећали да ће тако бити и то је прошло,  каже Јоксимовић, који додаје да се након недељу дана ситуација поновила, али је његовог сина и другаре заштитио човек који се у том тренутку нашао у парку.

БОНУС ВИДЕО:

ИМИТАЦИЈА: Ана Кокић као Јелена Карлеуша

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".