Било је речи о томе да ли отац посећује Лучу и какав је Христинин однос са ћерком: 

- У последње време га ређе виђамо него раније, али очигледно долази и мала иде код њега. Христина је са Лучом као другарица, често их видимо када седе у неком од кафића како се смеју, друже и разговарају као две одрасле другарице. Христинине мајка и бака су у овом крају одавно, увек су биле различите и аутентичне баш како је и Христина сада, а њеним стопама ће и Луча - изјавила је комшиница која није желела да се спомиње:   

- Христина не воли популарност иако је глумица. Видите да је нема ни на црвеним теписима, ни на јавним догађајима.- изјавио је нешто млађи комшја. 

 

- Христина је права лафица иако је мало чудна. Необична је не само начином живота, већ је и овако у комуникацији непредвидива. Некада се јави, некада не, зависи како је расположена. Пустолов је, али то већ сви знају - додао је он да је виђа у оближњој продавници.

- Некако увек жури, ја стичем утисак да заправо јурца како је нико не би зауставио и питао нешто. Када је био актуелан филм “Парада”, а сада ова серија “Три мушкарца и тетка” стално је нешто запиткују. Људи не виде да јој то смета.

Комшије би волели да Христину виде у више пројеката.

- Мислим да заслужује више добрих улога него што има, не знам да ли она одбија или је не зову, али њен таленат је беспрекоран. Жао ми је и што више не говори у јавности јер има доста паметних ствари да каже.

Разлог Христинине аутентичности је породица у којој је одрасла: 

- Њена бака је стара Београђанка, као и мајка која је уметница врло посебна. Сви су породични и често виђамо Христину са татом и ћеркицом. Луча јако воли деду па су то дуги разговори у оближњем парку. Везани су сви једни за друге, нарочито Христина за маму и баку. Оне су праве четири грације када им се придружи Луча. Дивно је видети колико су посебне у мору истих људи и копија данас - каже Милица за Блиц која ради у близини Христининог дома.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".