На велику несрећу, дошла је још већа. Иванин брат се од туге удавио за сестром у Дунаву. 

Мајка Љиљана је након четри године туге дала интервју за Републику: 

- Страшно ми је тешко, моја бол је огромна и нико је неће излечити док сам жива. Мени је и син Јован одмах за Иваном отишао. Удавио се у Дунаву, био је много везан за сестру и није могао никако да је преболи. Волели су се и увек свуда ишли заједно, били посвећени једно другом. Обоје су сахрањени у Рашкој, за непуних годину дана обоје су отишли - кроз сузе испричала је Љиљана и додала:

- Право да кажем, како и могу да будем након тога што ме снашло, моја судбина је тешка. Кад бих књигу писала, имали би људи шта да читају, ето шта ме је све задесило. Сад идем на гробље да будем са децом, споменици су им један до другог. Док сам жива, има да патим и плачем за њима, много ми недостају сваког дана. Моја Ивана је била дивна, добра и пажљива, сви су причали да ће имати лепу будућност, волела је и да глуми. Била је добра ћерка, знала је баш сваки празник да ми честита, рођендан и све. Сад кад дођу ти неки датуми, много ми је тешко, преплачем их...

Foto: Printskrin/Jutjub/metubemetuber

 

Мајка Љиљана има још једног сина Ивана који са њом не прича јер се преудала: 

- Имам још једног сина Ивана. Да вам кажем, он сестри и брату није дошао ни на сахрану! Он је средње дете и одвојио се од нас, сад ме зове само кад му нешто треба. Није хтео да се опрости од брата и сестре јер сам се преудала у Рашку, то га је погодило. Њихов покојни отац је много пио, малтретирао децу и мене, тешко ми је било с њим. Ивана и Јован су мог другог мужа волели више него што су волели покојног оца, док Иван није могао да га прихвати. Остао ми је само један син, али, ето, и њега не виђам.

Љиљана је тренутно у инвалидској пензији, баш онако као што су желели њени мезимци: 

- Терали су ме Ивана и Јован да одем у инвалидску пензију, да се одмарам више, нарадила сам се у животу. Здравствено нисам баш најбоље, имам проблеме са срцем, шећером, ма свашта. Да су живи, били би срећни што сам у пензији, што је сад како су они волели да буде - закључила је Иванина мајка Љиљана Млађовић.

Иванина мајка за њену смрт криви Милоша К. који је наводно био њен дечко и био наркоман: 

- Нашла је тог наркомана и он јој је упропастио живот, ничему он не ваља. Упропастио ју је баш он и нико други. Покушавала сам да их раздвојим, ма све сам покушавала и ништа нисам могла да урадим, шансе није било. Он је мени чак и претио. Кад бих га негде видела и срела, с обе руке бих га задавила, па нек идем на робију. Не знам како га је упознала, таквог човека који јој ни по чему није приличио. Бранио ми је да је зовем, одвојио ме од мог детета. Тад су јој и почели проблеми, кад је с њим пошла - тврди Љиљана и додаје да јој је остао син Иван, за којим такође жали јер су ретко у контакту.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".