Општу збрку направио је управо спортиста када је објавио заједничку фотографију на којој размењује нежности са супругом, а у коментарима је на „венчању“ честитао познати дизајнер чију је хаљину Мирка у том тренутку носила. Да ситуација буде забавнија, њих двоје су били гости на весељу заједничких пријатеља, а на столу их дочекала картица са њиховим именима, али заједничким презименом - Савић.

- Не волим да дајем изјаве у тренутку када моја каријера није тема, нити да продубљујем приче које немају везе са истином, али ево да коначно ставим тачку на спекулације да смо се венчали. Били смо на прослави где су сви гости добили картице са својим именом и презименом, па тако и нас двоје. Само што је на мојој писало Вујадиново презиме. Он је искористио прилику да се нашали и објавио је фотографију те картице на свом Инстаграм профилу, а одатле је кренула прича да смо се венчали. Као што знате, немам друштвене мреже, па се не разумем сасвим у то како функционишу - навела је глумица, а потом открила разлоге због којих се још увек није удала.

- Не постоји ништа спектакуларно што бих могла да кажем, а да то већ годинама не понављам када је реч о нашем венчању. Искрена да будем, та тема ми је постала напорна, али и смешна. Година за годином, догурали смо до дванаест и нисмо нашли времена да то организујемо с обзиром на то да смо током година стекли многобројне пријатеље и списак званица свакако не би био мали. Од венчања нам је одувек било важније заједничко време ког увек фали због обавеза око деце, његових пословних ангажовања, мог посла, селидби... Вујадин би попут сваког мушкарца венчање организовао за два дана, али ја сам та која би волела да се побрине о сваком детаљу. Како бисмо обоје желели да нам то буде једино венчање, не желим да то урадим на брзину. Искуство мојих другарица које су се удавале показало ми је да човек мора да се посвети организацији венчања бар годину дана, а ми од девет селидби у последњих неколико година заиста нисмо имали то време - закључила је Васиљевићева.

Уместо прстена - тетоважа

Можда Вујадин још није купио прстен својој драгој, али је одлучио да је обрадује на посебан начин и истетовирао њен лик на својим грудима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin/ Принтскрин/Јутјуб/NOVA S

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".