Kako prenose  hrvatski mediji, voditeljka Nikolina Pišek kada se udala za istoričara Vidoja Ristovića u Monte Karlu, mislila je da će joj život biti mnogo lepši nego što jeste i doselila se u Beograd da izgradi pravu bračnu idilu. Otuđila se od prijatelja iz Zagreba i prestala je da radi na televiziji. Vidoju je rodila ćerku. Kasnije su odlučili da naprave kuću u kojoj su mislili da žive. 

 

Radovi na kući koju su započeti su se odužili, a Nikolina nije želela da više živi u stanu u centru Zagreba u kome je zamalo prošle godine izgubila život zbog trovanja gasom. Kuća koja se gradi, trebala je biti početak ostvarenja snova. 

Zbog dugovanja od 300.000 evra Nikolina planira da kuću proda, ali se bori protiv toga jer želi da je iznajmljuje kako bi otplatila dug. 

Foto: Printskrin/Instagram/vidojeristovic

 

Otac istoričara umetnosti Vidoja Ristovića je izjavio da je upravo ova kuća ''ubila njegovog sina'' i da je Nikolina došla u Beograd ne zbog pomena njegovog sina, već da bi joj dao novac za završetak kuće. Podsetimo, Miša je Nikolinu nazvao gramzivom i napomenuo je da neće deliti nasledstvo sa njom. 

Nikolina trenutno živi kao podstanar sa ćerkom. 

(24sata.hr)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".