Војислав и Јована су иако су се развели, остали у добрим односима. 

– Пре брака, док се још забављао са Јованом, Војиславу су почеле да стижу СМС поруке од непознате девојке, која је на све могуће начине покушавала да му се приближи. Он јој је одговорио на неколико порука не би ли схватио о чему се ради, а за то је сазнала и Јована. До ње су стигле приче да се чак и видео са том девојком, али она није желела то да проверава јер се таквим стварима не бави, већ је са њим прекинула сваки контакт, а њено објашњење било је да не прашта ни најмању грешку. Јовани је незамисливо да се њен партнер дописује или виђа са другом девојком јер је она сама крајње поштена и одана и то исто тражи и од друге стране. Војислав је тада био у шоку због њене реакције, молио ју је за опроштај, доказивао да су му све подметнули и да није крив. Данима је звао Јовану и говорио јој да је воли, међутим она није желела да слуша молбе и извињења. Јована и сама зала да је Војислав упао у намештаљку, али није хтела да прашта ни најмањи фаул. Ставила је тачку на везу и кренула даље – причао је добро обавештени извор за Свет када се то десило:

 

– Када је Војислав престао да одговара на поруке тој девојци, она је почела да хистерише. Очајна што не може да дође до њега, сву мржњу усмерила је на Јовану и једно вече је сачекала у ходнику зграде у којој је тада живела и кад је водитељка наишла зграбила је за косу, а онда и за грло, али Јована је била довољно прибрана да је песницом удари у главу, тако да је ова пала на под.

Припретила јој је да јој више не падне на памет да јој се приближи и отишла у свој стан. Јована је није пријавила полицији јер неће да троши енергију на небитне људе. Кад је причала са другарицама, прокоментарисала је да је таквим људима највећа казна да на њих не обраћаш пажњу јер ће тек тада сагорети у својој мржњи и немоћи - причао је извор за поменути лист.

Јована и Воја су се касније помирили, али безуспешно.

(Свет) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".