Певачица Јелена Розга привлачи пажњу где год се појави и то захваљујући свом заводљивом осмеху и ласкавој фигури. Певачица ће ускоро прославити 45. рођендан, а многима се чини да се не мења већ годинама.

Захваљујући беспрекорном изгледу, често је на мети критика да је естетском хирургијом нешто мењала на свом телу. Хрватска певачица, међутим, на таква питања има само један одговор - једино боју косе.

Фото: АТА имагес

 

- Можда када напуним 70 година одрадим некакав фејслифтинг. Радије то него да ми је глава сваки дан све већа. Што се тиче филтера, мислим да не треба претеривати ни у томе - рекла је Розга за медије, одговарајуће на питање да ли радије подржава филере или филтере.

Розга свој љубавни живот после виолончелисте Стјепана Хаусера скрива као змија ноге. Они су деловали као складан пар, али Јелена је истакла да у њеним годинама више не прави компромисе на рачун љубавног живота.

Фото: АТА имагес

 

- Понекад бих нешто и трпела, али сада више не, не да ми се. Једноставно, ако се не разумемо, онда боље не. Желим да ми живот буде леп и испуњен песмом. Радим посао који волим највише на свету. Музика је нешто најдивније, а попети се на бину и певати два сата песме које људи знају од почетка до краја је предивно. Имам леп живот, не могу рећи да је лоше. Имам и добрих и лоших дана, као и сви, али заиста ми је лепо - истакла је певачица за "Grand news".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".