Zvezde dens muzike tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih obeležile su našu scenu, a među njima je naravno i svima dobro poznata i omiljena tadašnja grupa Funky G, a upravo je snimak sa njihovog koncerta postao viralan na društvenim mrežama, premda jer se na njemu nalazi i reper Ivan Ivanović Đus, koji je tada bio u osnovnoj školi.

Foto: Jutjub printskrin/Balkan Info

 

Naime, Gagi Đogani je sada podelio uspomenu sa tadašnjeg koncerta, a mnogima je za oko zapao upravo poznati reper, a njegova izjava je postala potpuni hit na internetu.

 

 

Reper je i tada imao istančan smisao za humor, te je kroz osmeh odgovorao na pitanja tadašnjeg voditelja, i tom prilikom u šali istakao da bi prebio nastavnicu i da ima trojku iz vladanja.

Može se primetiti da je Đus i tada plenio specifičnom harizmom, a ko bi rekao da će mu život danas prirediti da bude jedan od najpopularnijih hip hop izvođača.

– Mnogi to ni ne znaju! Bio sam u prvim redovima na koncertu “Funky G” u Sava Centru, sa balkona sam povukao celu ekipu do prvog reda, bio sam i na zadnjoj žurki, istakao je svojevremeno Đus.

BONUS VIDEO:

TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".