Милица Павловић коначно се огласила после скандала који је настао када се појавио демо снимак њеног хита "Проверено" у изведби Ане Николић.

Ана је на једном наступу на београдском сплаву отпевала Милицину песму "Проверено", али у измењеној верзији.

Песму "Проверено" је текстописац и композитор Драган Брајовић Браја прво понудио Ани, која је снимила демо верзију, али на је на крају ипак одустала од куповине песме јер јој није легла.

 

 

Павловићева је сада одлучила да прекине медијску тишину и дотакла се ове ституације и упутила Ани Николић жестоку поруку у емисији "Амиџи шоу".

 -Искрена да будем, ја ово не заслужујем што се дешава. Да објасним људима - ја сам издала албум са 12 нових песама, од тих 12 се прве издвојило 4 или 5, данас све. На албуму сам радила 2 године активно. Ја сам неко ко нема радно време само у емисији или кад оде на концерт, ја сам 24 сата у послу. Када не будем имала ту жар, нећу се бавити тиме. Три недеље након што је Проверено постала хит, мени стижу поруке, снимци емисија где је изашла демо везија коју пева Ана Николић. Када певачи иду по студијима пробају песме и одлучују. Ја сам прво мислила да Ана нема везе с тим Мислила сам да је отпевала песму, али није хтела да је узме. И тад се појављује демо верзија. Рекла сам десило се, процурило, нема везе, рекла је Милица и наставила:

-Сероње се сажаљевају, не лавови, знам ко сам, шта сам, не може ми нико ништа, али ово није лепо. Ово ИМА везе са Аном. На свим друштвеним мрежама та жена качи ту верзију. Најављује наступе са том песмом. Мени је ту песму продао Дејан Костић и ја имам уговор. Не би био проблем да жена изводи песму у изворној верзији, какву сам је ја направила. Не, него после 3 недеље се сетила да је и она певала и промовише као своју, изјавила је певачица.

 

 

-Оно што имам да кажем Ани је: СРАМ ЈЕ БИЛО! Срам је било имена и каријере! Ово је дно дна, надам се да си подигла цену наступа, каже Милица и одаје да је Ану до пре пар недеља поштовала и дивила јој се, али сад је разочарана.

-Срам било и све моје колеге које ћуте. Хвала Јелени Карлеуши која ми се јавила и рекла да ово није видела за 30 година каријере, закључила је певачица.

 Овако је звучала Ана Николић на наступу:

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Новак Ђоковић и Милица Павловић "лудују" на свадби у Црној Гори

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".