Певачица Лепа Брена лето проводи на јахти коју има са супругом Бобом Живојиновићем, а која према писању медија кошта око 6.000.000 евра.

Фото: Инстаграм принтскрин/mirjana.antonovic

 

 

А иако је доста причала о њој, певачица је сама открила да има шест спаваћих соба, до сад нису показивали како изгледа цео брод и унутрашњост.

До сада смо могли да видим само јахту споља, а њена пријатељица Мирјана Антоновић својевремено је на друштвеној мрежи Фејсбук објавила је фотографије како јахта изгледа изнутра.

Фото: Инстаграм принтскрин/mirjana.antonovic

 

 

- Пар сличица са Бренине и Бобине јахте. Штета што сам била мало болесна па нисам могла у потпуности да уживам - написала је Мирјана, показавши сав луксуз.

Дневни боравак је простран, са великим телевизором, а на мермерном столу, сем посластица и воћа, види се и новчаник пун еврића.

Фото: Инстаграм принтскрин/mirjana.antonovic

 

 

Једна од спаваћих соба имала има чак и своје купатило, а водило се о сваком детаљу па су и пешкири брендирани и у нијанси плочица.

- Па то је један леп бродић од неких 100 фита, са пет, шест спаваћих соба. Није то био поклон само за наше душе. Желели смо себи да приуштимо нешто јер је била специфична ситуација - говорила је Брена.

Фото: Инстаграм принтскрин/mirjana.antonovic

 

 

- Нисмо могли да се дружимо, могли смо само да пловимо. Тако да сам бар имала годину дана паузе и одмора да прођем оно што сам целог живота заиста желела, да пловим и да сам на води. Обожавам море и воду. А волим и бродове. Наравно да нисам стигла да обиђем све што сам желела - рекла је Брена у ранијем интервјуу за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".