Здравко Чолић (70) је већ годинама у складном браку са Александром, али пре ње је волео сарајевску глумицу Јасну Орнел Бери (67). Она је била његова велика љубав, а заљубио се у њу на први поглед.

Здравко Чолић је човек о коме не постоје никакви скандали и афере, ужива у срећном браку, а сада откривамо кога је волео давних седамдесетих година у Сарајеву. У питању је чувена глумица Јасна Орнели Бери. 

Њих двоје су отпочели везу, а сведоци тог времена кажу да је љубав била јако велика и искрена.

Глумица деценијама није причала о овој теми, све до скоро, када се огласила 47 година касније.

- Ми смо се упознали јако млади, давно. Одлазили смо на Скендерију, у Дом младих, који је окупљао таленте, и ту су били не само музичари већ и глумци, сликари. Дружили смо се и ту сам се ја први пут заљубила. Сви ми имамо прве љубави и увек ће имати један део у мом срцу који је само резервисан за њега. Поготово зато што сам имала једно предивно искуство које ћу памтити читав живот.

Њих двоје су се растали као пријатељи, а нису се видели дуги низ година, све док се случајно нису срели у Београду после рата.

- Био је то сусрет врло емотиван. Здравко Чолић је особа која шири позитивну енергију. Он има оно нешто. Сада, после толико година, успео је да задржи то. Он је добар човек. Ја сам код њега волела тај његов нерв, ту искру у оку која не престаје да зрачи - изјавила је глумица након сусрета.

Подсетимо, позната Чолина песма "Ноћ ми те дугује", која је хит годинама уназад, посвећена је управо Јасни.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".