То може да буде чак и ваш садашњи парнер али га можда због неких проблема нисте доживљавали на тај начин. Сада је право време да отворимо срца и покажемо истинска осећања.

Близанац

Следећа недеља је пуна занимљивих дешавања за вас. Схватићете да је неко од људи из вашег окружења ваша сродна душа. То неће бити толико очигледно, али имаћете добар осећај у вези са том особом, бићете обузети необичном срећом.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Сада је право време да искористите све ваше потенцијале и могућности. Током овог месеца осећаћете се двојако- желећете друштво, али не и да губите време са људима који вас не разумеју. Срећом, пут вас води право до праве особе у право време. Ова особа је ваша сродна душа. С њом се разумете без речи, она зна како се осећате, чак и када не кажете. У њој имате све што вам је потребно.

Вага

Увидећете да ствари у вашем животу полако долазе на своје место. Постоји велика шанса да у ваш живот уђе сродна душа, особа којој ћете без бојазни моћи да откријете све своје највеће тајне, да пред њом будете ви какви заиста јесте, без претварања. У њеном друштву осетићете као да можете све, да се носите са свим проблемима и недаћама.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Најжена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".