Лав

Жена Лав никада не захтева скупе поклоне и луксузне хотеле на одмору. Али ако дечко од самог почетка није могао да јој обезбеди пристојан (по њеном схватању) животни стандард, онда ће га ускоро избрисати из свог живота. Да, она воли да живи лепо и да носи брендирану гардеробу, али ако сте је освојили, будите уверени да ће се постарати да с њом имате удобан живот и да вам ништа неће недостајати.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Оне нису криве што свуда примећују лепоту и хармонију и желе да живе само у таквој атмосфери. Зато када жена Јарац опрема кућу, немојте да се чудите што троши баснословне суме новца и често премашује буџет. Али, исто тако ће се потрудити да вам живот с њом буде предиван.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Ове даме највише воле да троше новац на путовања, ресторане, музеје и необичне журке. А за све то је потребно и да изгледате скупоцено. Дакле, мушкарац који одлучи да у свој живот пусти жену у знаку Овна, мораће прво да добро процени да ли има средстава за овако луксузан живот. Ако није толико богат, овај брак ће бити кратког века или не баш срећан.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Шкорпије имају беспрекоран укус и јаку потребу за лепим и луксузним животом. Наравно, сматрају да је на њима да осмисле тај фантастичан и узбудљив живот, а на мушкарцу је да за њега обезбеди средства. Ако не зна како да заради доста новца, онда неће буити достојан партнер даме у знаку Шкорпије.

Фото: Профимедиа

 

Вага

С једне стране, дама Вага никада не захтева посебан третман и скупе поклоне, али са друге стране дискретно скреће пажњу свом партнеру да би са скупљим ентеријером њихова кућа могла да буде удобнија. Ако јој купујете дизајнерску гардеробу, учинићете је невероватно срећном. Мушкарац који све то може да јој приушти, уживаће у лепом и складном браку, без трзавица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".