Бивши члан групе "Елитни одреди" Реља Поповић ужива у складном браку са певачицом Николијом Јовановић са којом има две ћерке. Певач истиче да је сада лепши осећај радити, јер има за кога.

Реља се дотакао сукоба са Теодором Џехверовић, као и почетка каријере, у периоду када је наступао са Владом Матовићем као члан групе Елитни одреди.

Фото: Jutjub принтскрин/IDJVideos.TV

 

– То је најлепши немир који могу да имам, бирао сам то заправо. Наравно да ми је теже да сада идем на наступе, раније није било, јер нисам имао Реу и Хану, али сада имам за кога ово да радим и у том смислу је лепше – искрен је Реља, који не страхује од конкуренције на естрадној сцени.

– Свако ради своје и мислим да за сваког од нас ко је квалитетан има места. Не радим ово годину, две дана да бих се плашио. Већ доста година радим успешно свој посао – истакао је певач, те открио да ли му недостаје период када је наступао као члан Елитних одреда.

Фото: АТА имагес

 

– Неки моменти из прошлости ми недостају, па понеки и из тог доба, пошто је то био дуг период. али ништа из прошлости не можеш да вратиш, само можеш да чуваш сећања, што и радим. Да не мислим да је боље овако, не бисмо се Влада и ја раздвојили – рекао је Реља, који је затим постао нервозан због питања о Влади:

– Нисам био на његовим наступима јер није пуно наступао у међувремену, није му то нека примарна ствар, као мени. Да ли имамо о нечему другом да причамо осим о Елитним одредима? Постоји вероватноћа за једним заједничким пројектом, али то ми није идеја тренутно. Идеја ми је да радим своју музику, ту се најбоље осећам.

Фото: АТА имагес

 

Реља и Теодора Џехверовић део су жирија једног талент шоуа, где често имају сукобе мишљења, а репер каже да међу њима не постоји негативне енергије као што се чинило.

– Размена различитих мишљења, све зарад добробити кандидата. Нема ту нетрпељивости, готивим је, она је цар. Врло могуће да ћемо снимити дует – рекао је Реља, те је истакао да данашњи клинци имају другачије могућности, које он није могао да замисли.

Фото: АТА имагес

 

– Мој почетак је потпуно другачији, радио сам музику сам, писао сам је на улици, у аутобусу, сам сам долазио до неких студија. Било је другачије. они сада имају другу врсту шансе. Било ми је изазовно, много ми је лепо да гледам како расту и биће ми много драго када неко од њих буде већа и битнија звезда од мене за неколико година – закључио је певач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".