Bivši član grupe "Elitni odredi" Relja Popović uživa u skladnom braku sa pevačicom Nikolijom Jovanović sa kojom ima dve ćerke. Pevač ističe da je sada lepši osećaj raditi, jer ima za koga.

Relja se dotakao sukoba sa Teodorom DŽehverović, kao i početka karijere, u periodu kada je nastupao sa Vladom Matovićem kao član grupe Elitni odredi.

Foto: Jutjub printskrin/IDJVideos.TV

 

– To je najlepši nemir koji mogu da imam, birao sam to zapravo. Naravno da mi je teže da sada idem na nastupe, ranije nije bilo, jer nisam imao Reu i Hanu, ali sada imam za koga ovo da radim i u tom smislu je lepše – iskren je Relja, koji ne strahuje od konkurencije na estradnoj sceni.

– Svako radi svoje i mislim da za svakog od nas ko je kvalitetan ima mesta. Ne radim ovo godinu, dve dana da bih se plašio. Već dosta godina radim uspešno svoj posao – istakao je pevač, te otkrio da li mu nedostaje period kada je nastupao kao član Elitnih odreda.

Foto: ATA images

 

– Neki momenti iz prošlosti mi nedostaju, pa poneki i iz tog doba, pošto je to bio dug period. ali ništa iz prošlosti ne možeš da vratiš, samo možeš da čuvaš sećanja, što i radim. Da ne mislim da je bolje ovako, ne bismo se Vlada i ja razdvojili – rekao je Relja, koji je zatim postao nervozan zbog pitanja o Vladi:

– Nisam bio na njegovim nastupima jer nije puno nastupao u međuvremenu, nije mu to neka primarna stvar, kao meni. Da li imamo o nečemu drugom da pričamo osim o Elitnim odredima? Postoji verovatnoća za jednim zajedničkim projektom, ali to mi nije ideja trenutno. Ideja mi je da radim svoju muziku, tu se najbolje osećam.

Foto: ATA images

 

Relja i Teodora DŽehverović deo su žirija jednog talent šoua, gde često imaju sukobe mišljenja, a reper kaže da među njima ne postoji negativne energije kao što se činilo.

– Razmena različitih mišljenja, sve zarad dobrobiti kandidata. Nema tu netrpeljivosti, gotivim je, ona je car. Vrlo moguće da ćemo snimiti duet – rekao je Relja, te je istakao da današnji klinci imaju drugačije mogućnosti, koje on nije mogao da zamisli.

Foto: ATA images

 

– Moj početak je potpuno drugačiji, radio sam muziku sam, pisao sam je na ulici, u autobusu, sam sam dolazio do nekih studija. Bilo je drugačije. oni sada imaju drugu vrstu šanse. Bilo mi je izazovno, mnogo mi je lepo da gledam kako rastu i biće mi mnogo drago kada neko od njih bude veća i bitnija zvezda od mene za nekoliko godina – zaključio je pevač.

BONUS GALERIJA: Đorđe David - retrospektiva karijere

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".