Жељко Шашић истиче да га покојна Марина Туцаковић није превише волела и да је увек имао бољи однос с њеним супругом Александром Радуловићем Футом. 

- Марина Туцаковић је увек волела ненормалне и необичне људе на естради, ја сам за њу био нормалац и није ме превише фаворизовала, био сам јој досадан. Није подносила што сам превише обичан иако то можда другима тако не изгледа. Више сам био Футин миљеник и они су увек били искрени око тога. Кад сам почињао каријеру, није било никаквих афера у мом животу. Тек су се касније појавили скандали, али не мојом вољом. Сваки певач који је почињао с каријером и који је отишао на њихову адресу знао је да ће да направи нешто. Они су правили звезде. Такав тандем се више не рађа. Они су окупљали естраду, неговали пријатељства - рекао је Шашић и додао да у хитмејкеркином дому више ништа није исто откако је нема.

Фото: Архив Новости

- Жали боже те куће сада, то је све остало празно, не знам како функционише. Фута се тек сад опоравља од свих шокова. Имам утисак да на почетку није био свестан свега. Није био свестан да Марине више нема, али, с друге стране, био је у сваком тренутку упућен у то какво јој је здравствено стање. Никада нису паничили ни око чега. Увек су стоички све подносили.

Фото: В. Данилов

 

Жељко се потом нашалио, па је објаснио да сваки пут када се чује с Футом пита да ли редовно узима терапије.

- Пре неки дан сам се чуо с Футом и договарамо се да се ускоро видимо, а најбоља ствар је што стално проверавам да ли узима терапије! Подсећам га да узме таблете, као да сам медицинска сестра, а он мене за моје терапије јер имам неке алергије у последње време. Нема шта, стигле су нас године, сад су нам и теме за разговор такве. Као да смо два пензионера!

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kurir

 

Жељко тврди да је увек добро зарађивао, али да је новац радије трошио на уживање с драгим људима него на улагање у станове и куће.

- На естради сам много година, али никада нисам штедео паре. Нисам никада правио штек, нисам улагао у некретнине, а сигурно сам зарадио бар за пет станова. Увек сам радије трошио на живот, а живот је свашта нешто. Парама, да будем искрен, и не знам да располажем. Не могу да штедим, свака част колегама које су улагали у зидове и тиме се на неки начин обезбедили. Битно је да моји блиски људи нису оскудевали поред мене. Делио сам паре на сваком кораку. Свакако је сада све поскупело, сад су скочиле цене, тако да ми куповина стана није опција.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".