Željko Šašić ističe da ga pokojna Marina Tucaković nije previše volela i da je uvek imao bolji odnos s njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom. 

- Marina Tucaković je uvek volela nenormalne i neobične ljude na estradi, ja sam za nju bio normalac i nije me previše favorizovala, bio sam joj dosadan. Nije podnosila što sam previše običan iako to možda drugima tako ne izgleda. Više sam bio Futin miljenik i oni su uvek bili iskreni oko toga. Kad sam počinjao karijeru, nije bilo nikakvih afera u mom životu. Tek su se kasnije pojavili skandali, ali ne mojom voljom. Svaki pevač koji je počinjao s karijerom i koji je otišao na njihovu adresu znao je da će da napravi nešto. Oni su pravili zvezde. Takav tandem se više ne rađa. Oni su okupljali estradu, negovali prijateljstva - rekao je Šašić i dodao da u hitmejkerkinom domu više ništa nije isto otkako je nema.

Foto: Arhiv Novosti

- Žali bože te kuće sada, to je sve ostalo prazno, ne znam kako funkcioniše. Futa se tek sad oporavlja od svih šokova. Imam utisak da na početku nije bio svestan svega. Nije bio svestan da Marine više nema, ali, s druge strane, bio je u svakom trenutku upućen u to kakvo joj je zdravstveno stanje. Nikada nisu paničili ni oko čega. Uvek su stoički sve podnosili.

Foto: V. Danilov

 

Željko se potom našalio, pa je objasnio da svaki put kada se čuje s Futom pita da li redovno uzima terapije.

- Pre neki dan sam se čuo s Futom i dogovaramo se da se uskoro vidimo, a najbolja stvar je što stalno proveravam da li uzima terapije! Podsećam ga da uzme tablete, kao da sam medicinska sestra, a on mene za moje terapije jer imam neke alergije u poslednje vreme. Nema šta, stigle su nas godine, sad su nam i teme za razgovor takve. Kao da smo dva penzionera!

Foto: Printskrin/Jutjub/Kurir

 

Željko tvrdi da je uvek dobro zarađivao, ali da je novac radije trošio na uživanje s dragim ljudima nego na ulaganje u stanove i kuće.

- Na estradi sam mnogo godina, ali nikada nisam štedeo pare. Nisam nikada pravio štek, nisam ulagao u nekretnine, a sigurno sam zaradio bar za pet stanova. Uvek sam radije trošio na život, a život je svašta nešto. Parama, da budem iskren, i ne znam da raspolažem. Ne mogu da štedim, svaka čast kolegama koje su ulagali u zidove i time se na neki način obezbedili. Bitno je da moji bliski ljudi nisu oskudevali pored mene. Delio sam pare na svakom koraku. Svakako je sada sve poskupelo, sad su skočile cene, tako da mi kupovina stana nije opcija.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".