Популарни певач истиче да у компликованом односу са ћерком не проналази своју кривицу.

- Да се Соња и ја нисмо развели, Софија сигурно не би била толико медијски присутна. Ја сам био строго за то да се раздвоје приватно и пословно. Ћерка се сада и бави послом који је везан за медије, ако јој то прија, онда нека јој је срећан пут. Сувише је она своја да би мене питала за савет. Нисам ја та адреса, има она кога ће да пита. Када се опредељивала чиме ће да се бави, ја нисам био присутан у њеном животу, али не својом кривицом. То је све толико компликовано да би се о томе причало - каже Жељко за "Свет".

Фото: АТА имагес

 

- Тешим себе да свако плаћа цену неког времена или одлука. Молим се да све буде добро. Наш однос је и данас јако чудан, смета ми то. Ћерка ме још није прихватила као родитеља, као неког коме је улога да брине, скреће пажњу на многе ствари. Ја покушавам да схватим њене године, као старији, тата сам, морам.

Фото: АТА имагес

 

Иако су Жељко и Софија Шашић иза себе оставили дуг период неразумевања и недостатка комуникације, у коме су се налазили пре неколико година, ни данас она није стекла потпуно поверење у оца, који је због тога веома повређен.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".