Пре него што је упознала Џулијана Фарина глумица Бранка Катић била је лудо заљубљена у златног ватерполисту Игора Милановића, са којим је, наводно, планирала и будућност. Иако се пар виђао далеко од очију јавности, за њихову везу и те како се знало.

Фото: АТА имагес

 

Романса глумице и спортисте, нажалост, није потрајала. Свако је кренуо на своју страну, а будући да су се растали на леп начин и данас једно о другоме лепо говоре.

- Са Бранком сам у добрим односима. Кад год се видимо, срдачно се поздравимо. Били смо у лепој вези, лепо смо се и разишли... Бранка је срећно удата, упознао сам и Џулијана, њеног супруга, имају два сина, ја две ћерке, па су нам се деца дружила на слави код заједничког пријатеља. Лепа прича је остала до данас - рекао је Игор својевремено.

Фото: Небојша Параушић

 

Бивши дечко Бранке Катић синоним је за домаћи ватерполо, у прилог чему говоре бројне медаље које је током каријере освојио. Његово име златним словима је уписано у нашој спортској историји, а ушао је и у "Кућу славних".

Фото: Профимедиа

 

У базену му, по мишљењу многих, није било равног, а тих бурних деведесетих година одличну репутацију имао је и код припадница лепшег пола. Важио је за градску фацу, некога ко воли да излази, чашћава, дружи се, а све то, као и чињеница да потиче са Новог Београда, исто као и Бранка, помогло му је да се са глумицом зближи и освоји је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".