Друга жена Муамера Зукорлића Елма Елфић Зукорлић огласила се на друштвеним мрежама и објавила фотографије с покојним супругом.

Након медијског писања о борби за наследство и појави потенцијалне треће жене покојног муфтије, Елма је на свом Инстаграму објавила више фотографија са Зукорлићем, уз коментар: "Сећања, једна од многобројних".

Према писању медија, две удовице покојног муфтије и трећа жена, која тврди да је била са њим у шеријатском браку, требало би да поделе осмину имовине. 

Како је писано, лидер СПП и бивши потпредседник Скупштине је станове, куће, фирме и земљу пре смрти пребацио на свог оца Мехдију, брата Мухамеда и двојицу телохранитеља.

И "Муфти" фондација, на коју се такође води одређени број некретнина и земље, добила је новог управитеља. Њу сада води муфтијин брат од стрица Зухдија Зукорлић.

Покојни муфтија је Агенцији за спречавање корупције 2019. године пријавио само трособан стан од 79 квадрата, пише Курир. 

Такође, према писању овог листа, Зукорлићева имовинска карта више није видљива на сајту Агенције за спречавање корупције у регистру функционера.

Како каже извор Курира, стан од 79 квадрата је онај у ком живи његова прва жена Умеја.

Фото: Фејсбук принтскрин/Bošnjakinje širom svijeta

 

- Друга супруга Елма Елфић живи с децом у кући од 430 квадрата у Новом Пазару и она је на њено име, с обзиром на то да је то било земљиште њеног оца, који је и улагао у кућу. Истина је да се сва Зукорлићева имовина води на његовог оца, браћу и телохранитеље - каже извор.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".