Међутим, после текста Курира о скупим комадима, ова новопазарска новинарка избрисала је са свог профила дословце све фотографије на којима су видљиви популарни брендови "диор", "прада", "гучи", "шанел"...

Тако је на профилу на Инстаграму оставила само фотографије на којима нема торбица, скупих патика, дуксева. Након открића дотичног листа да се интересује за своја права у оставинској расправи као удовица муфтије Зукорлића,, ова жена је главна тема у Рашкој. 

На сликама, које су махом црно-беле, а које је после писања избрисала, упадљиво је показивала торбе, које су листом познатих светских брендова.

Фото: Инстаграм/принтскрин

 

Тако је на једној Белкиса ходала окренута леђима, са "шанел" торбицом од 8.800 долара у кадру. Слична ствар била је и на другој слици - опет "шанел", чија је цена око 8.000 долара.

На фотографијама су се могле видети и "прада" од 1.750 долара, али и она с потписом Ив Сен Лорена, која је сличне цене. Било је ту и "диор" патика од 1.000 долара и "гучи" мајице од 400. Да воли "диор", показала и још једном сва закамуфлирана, али са јасно истакнутом поменутом торбицом, са све именом бренда. Цена - 3.350 долара.

На једној фотографији могле су се видети "прада" чизме од 1.850 долара,а на последњој објављеној фотографији, коју је такође избрисала, позирала је у "селин" дуксу од 650 евра.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".