Druga žena Muamera Zukorlića Elma Elfić Zukorlić oglasila se na društvenim mrežama i objavila fotografije s pokojnim suprugom.

Nakon medijskog pisanja o borbi za nasledstvo i pojavi potencijalne treće žene pokojnog muftije, Elma je na svom Instagramu objavila više fotografija sa Zukorlićem, uz komentar: "Sećanja, jedna od mnogobrojnih".

Prema pisanju medija, dve udovice pokojnog muftije i treća žena, koja tvrdi da je bila sa njim u šerijatskom braku, trebalo bi da podele osminu imovine. 

Kako je pisano, lider SPP i bivši potpredsednik Skupštine je stanove, kuće, firme i zemlju pre smrti prebacio na svog oca Mehdiju, brata Muhameda i dvojicu telohranitelja.

I "Mufti" fondacija, na koju se takođe vodi određeni broj nekretnina i zemlje, dobila je novog upravitelja. NJu sada vodi muftijin brat od strica Zuhdija Zukorlić.

Pokojni muftija je Agenciji za sprečavanje korupcije 2019. godine prijavio samo trosoban stan od 79 kvadrata, piše Kurir. 

Takođe, prema pisanju ovog lista, Zukorlićeva imovinska karta više nije vidljiva na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije u registru funkcionera.

Kako kaže izvor Kurira, stan od 79 kvadrata je onaj u kom živi njegova prva žena Umeja.

Foto: Fejsbuk printskrin/Bošnjakinje širom svijeta

 

- Druga supruga Elma Elfić živi s decom u kući od 430 kvadrata u Novom Pazaru i ona je na njeno ime, s obzirom na to da je to bilo zemljište njenog oca, koji je i ulagao u kuću. Istina je da se sva Zukorlićeva imovina vodi na njegovog oca, braću i telohranitelje - kaže izvor.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".