Нина Јанковић је једна од наших најталентованијих и најшармантнијих глумица. Она је већ годинама у браку са Матејом Дичићем, а из те љубави се родило и двоје деце, Вукашин и Иванка.

Оно што ретко ко зна јесте да је њен супруг у сродству са још једним младим глумцем. У питању је Миодраг Драгичевић.

Једном приликом Нини је понуђена улога, која је подразумевала снимање интимних сцена са Миодрагом. У питању је била серија "Чизмаши", коју је одбила како не би долазила у непријатну ситуацију да буде превише присна са братом свог супруга.

Фото: Алекса Станковић/Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

- Миши је та улога у "Чизмашима" била прва улога. Никад не знаш како ће људи да реагују на такве интимне сцене. Нисам хтела да му одмажем, а сигурно ни њему не би било пријатно. Можда би сад било другачије. Њега знам још од основне школе, ипак је, пре свега, брат мог мужа. Њему је то било тад беспотребно, на крају, то није ни изгледало као што је писало у сценарију. Нисам желела да се он осећа непријатно на снимању своје прве велике улоге. Посаветовала сам се и са својим мужем Матејом и обоје смо дошли до закључка да ми то није потребно. Наслови као што су "Био са снајком у кревету" или "Вреле сцене са снајком" сигурно би се појавили у медијима, а то је беспотребно, посебно што је Миодраг био јако млад када је добио ту улогу, коју је одиграо феноменално - испричала је глумица у емисији "Сценирање" на једној телевизији.


Осим са Миодрагом, они су у сродству и са његовом рођеном сестром Тамаром Драгичевић, а пре своје удаје Нина је једном приликом изјавила:

 

- Тамара и ја ћемо се ородити! То је заиста лепо, с обзиром на то да смо и колегинице и да се дуго познајемо - изјавила је Нина.

Фото: Петар Милошевић

 

 

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".