Nina Janković je jedna od naših najtalentovanijih i najšarmantnijih glumica. Ona je već godinama u braku sa Matejom Dičićem, a iz te ljubavi se rodilo i dvoje dece, Vukašin i Ivanka.

Ono što retko ko zna jeste da je njen suprug u srodstvu sa još jednim mladim glumcem. U pitanju je Miodrag Dragičević.

Jednom prilikom Nini je ponuđena uloga, koja je podrazumevala snimanje intimnih scena sa Miodragom. U pitanju je bila serija "Čizmaši", koju je odbila kako ne bi dolazila u neprijatnu situaciju da bude previše prisna sa bratom svog supruga.

Foto: Aleksa Stanković/Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand

 

- Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. NJega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. NJemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno - ispričala je glumica u emisiji "Sceniranje" na jednoj televiziji.


Osim sa Miodragom, oni su u srodstvu i sa njegovom rođenom sestrom Tamarom Dragičević, a pre svoje udaje Nina je jednom prilikom izjavila:

 

- Tamara i ja ćemo se oroditi! To je zaista lepo, s obzirom na to da smo i koleginice i da se dugo poznajemo - izjavila je Nina.

Foto: Petar Milošević

 

 

VELIKA GALERIJA: Snežana Savić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".