Милица Михајловић је рођена 4. јуна 1972. године, а најпознатија нам је по улогама у серијама "Синђелићи" и "Војна академија".

Милица Михајловић потиче из чувене уметничке породице. Њен отац је писац Драгослав Михајловић, а његово најпознатије дело је "Кад су цветале тикве", док је њен брат такође уметник, карикатуриста и сликар.

Фото: В. Данилов

 

 

Глумица је уз славног оца заволела књижевност, па је и сама имала радове који су награђивани, а уписала је Филолошку гимназију. Ишла је у школу глуме Дадов.

Још као млада је добила епизодну улогу у култној серији "Отворена врата" где је глумила Анку Црнотравку, а инсерт из те епизоде има велики број прегледа на Јутјубу.

Иза Милице је велики број улога, а неке од најпознатијих су улога Шеки у "Војној академији" и Милица у серији Комшије, где тумачи главну улогу.

Њен приватни живот је јако интересантан јавности из разлога што је Милица у браку са нашим чувеним глумцем Војом Брајовићем, а разлика између њих је 23 године.

Пар се упознао на снимању филма "Урнебесна трагедија", а занимљиво је да је Брајовић играо у представи "Кад су цветале тикве", комаду заснованом на роману Миличиног оца, много година пре него што су се упознали. Овај глумачки пар има сина Рељу.

 

Фото: Милена Анђела

 

 

- Љубав подразумева емотивну стабилност и веома ми је важна јер без ње ништа нема смисла. Најважнија компонента нашег односа јесте то да се ослањамо једно на друго, да се разумемо и никада нам није досадно. Нас двоје имамо врло жив однос, а пошто је љубав тајна, не бих умела то да вам објасним до краја - изјавила је једном приликом Милица.

- За Воју ме везује тотална блискост и потреба да о свему разговарамо, без обзира на то што се у много чему не слажемо - открила је у једном интервјуу Милица.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Ма, волим га зато што је кликераш, што је врло духовит и што је лојалан и срчан. Моје поверење у његов позоришни инстикт је огромно, што није неважно ако се има у виду да нас двоје радимо исти посао и да велики део живота разговарамо о томе. И код мојих родитеља постоји прилична разлика у годинама, тако да је то мени одувек деловало некако природно. Не знам да ли би нам било лакше да смо вршњаци. Не верујем. Мислим да сви људи који ослуче да живе заједно морају бити решени, упорни, бескрајно толерантни - рекла је тада.

(Glossy)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".