Јована Јеремић често истиче како је њен заштитник Василије Острошки и да јој је овај светац много помогао кроз снове и у стварности.

Водитељка је недавно за магазин "Стар" открила шта се заклела под манастиром Острог и какве јој се визије након тога јављају.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Srbija showbizz

 

 

- Свети Василије ми се први пут јавио када сам имала проблем на послу. То је било 2015. године када сам избачена са РТС-а. Ја годину дана од тог момента нисам могла да нађем посао, почињем да сањам значајне снове који ми говоре да ће све да буде у реду и стварно ја налазим посао и почињем да радим иза камере на Хепију - изјавила је Јеремићева.

Она је истакла како од тада сања "значајне снове" и како јој многи нису веровали у оно што сања.

- Људи који су се спрдали са мојим сновима углавном су ме касније звали да ми кажу како им се нешто десило. Они морају да схвате да се нису са мном спрдали, него су исмејавали Свеца.

О наводима у медијима да се под Острогом заклела да никоме неће бити швалерка, Јована је одговорила: 

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Тамо што ја обећам, ја то не смем да прекршим. Ако тамо кажеш да више нећеш да пушиш, више не смеш да запалиш цигарету, јер ако прекршиш више нећеш моћи да дођеш. Причам све из искуства. Ја сам обећала да у животу никад нећу варати и обећала сам да никада никоме нећу бити швалерка. Заклела сам се оног момента када сам имала највише проблема, највише непристојних понуда, заклела сам се да бих спасила себе. После развода колико сам имала тих нечасних понуда, нисам се ја случајно зарекла. Ја сам морала да спасем себе - завршила је Јеремићева.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".