Милијана и Милојко Божић прво су својим појављивањем у седмој сезони ријалитија "Парови", а потом и својим венчањем, кризама у браку, па разводом подигли огромну прашину у јавности.

О овом необичном пару прво су писали домаћи медији, а потом су о њима извешавали чак и светски медији. Милијана је времешног Божића познавала још од детињства јер је он био њен комшија у селу Пилатовићи где је живела са баком. Први пут су се смували када је њој било тек 18 година, али по њеним речима, веза није била потпуно озбиљна све док се Милојко није разболео и отишао у болницу на операцију срца, те је тада схватила да не може да живи без њега. Због медијске пажње Милијана и њен партнер Милојко добили су понуде те су од марта 2019. године постали учесници ријалитија "Парови".

Фото: Јутјуб принтскрин/ТV Hepi

 

 

Лепотица из Пилатовића преварила је 53 године старијег супруга Милојка пред милионским аудиторијумом, а времешни ријалити-такмичар решио је да стави тачку на проблематични брак. Ријалити је прекинут, и већ се извесно време не емитује, те су се многи његови учесници повукли из јавности. 

Оно што је мало познато је Милојков живот пре него што је постао познат. Божић је пре Милијане био у браку са женом која је била приближно његових година.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТV Hepi

 

 

Док је још био у браку са Богдановићевом, времешни Милојко није смео да спомиње своју бившу супругу, јер би то изазивало гнев његове тадашње жене. 

Међутим, име његове бивше супруге крије се од јавности, познато је само да је с њом добио ћерку Јасну, која је некадашња водитељка. Она је како су писали медији забранила оцу да је спомиње у медијима.

Пре извесног времена његова бивша ријалити колегиница Слађана Слађа Петрушић је на свом приватном Фејсбук профилу окачила Милојкову фотографију уз опис:

 

 

- Милојко Божић, ја мислила ти умро... Реко нису ти затворили очи, јави се коментаром само да знамо да си жив.

Милојко је узвартио одговором, те је Божићева приложила и доказ.

 

Фото: Фејсбук принтскрин/Sladjana Sladja Petrusic

 

- Жив сам Слађана.

- Добро је, сад ћу јавит тамо народу... Ј*беш ли шта Милојко?

- Још ј*бем.

- Добро је! - гласила је преписка Слађане и Милојка.

На приватном Фејсбук профилу се може наћи мноштво Божићевих фортографија. По многобројним коментарима и статусима на свакодневном нивоу, од када је прекинуто емитовање ријалитија "Парови", оно што се може закључити је да је бивши ријалити учесник, без своје Милијане, наставио да живи својим момачким животом - пуним плућима.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".