Jovana Jeremić često ističe kako je njen zaštitnik Vasilije Ostroški i da joj je ovaj svetac mnogo pomogao kroz snove i u stvarnosti.

Voditeljka je nedavno za magazin "Star" otkrila šta se zaklela pod manastirom Ostrog i kakve joj se vizije nakon toga javljaju.

 

Foto: Jutjub printskrin/Srbija showbizz

 

 

- Sveti Vasilije mi se prvi put javio kada sam imala problem na poslu. To je bilo 2015. godine kada sam izbačena sa RTS-a. Ja godinu dana od tog momenta nisam mogla da nađem posao, počinjem da sanjam značajne snove koji mi govore da će sve da bude u redu i stvarno ja nalazim posao i počinjem da radim iza kamere na Hepiju - izjavila je Jeremićeva.

Ona je istakla kako od tada sanja "značajne snove" i kako joj mnogi nisu verovali u ono što sanja.

- LJudi koji su se sprdali sa mojim snovima uglavnom su me kasnije zvali da mi kažu kako im se nešto desilo. Oni moraju da shvate da se nisu sa mnom sprdali, nego su ismejavali Sveca.

O navodima u medijima da se pod Ostrogom zaklela da nikome neće biti švalerka, Jovana je odgovorila: 

 

Foto: ATA images

 

 

- Tamo što ja obećam, ja to ne smem da prekršim. Ako tamo kažeš da više nećeš da pušiš, više ne smeš da zapališ cigaretu, jer ako prekršiš više nećeš moći da dođeš. Pričam sve iz iskustva. Ja sam obećala da u životu nikad neću varati i obećala sam da nikada nikome neću biti švalerka. Zaklela sam se onog momenta kada sam imala najviše problema, najviše nepristojnih ponuda, zaklela sam se da bih spasila sebe. Posle razvoda koliko sam imala tih nečasnih ponuda, nisam se ja slučajno zarekla. Ja sam morala da spasem sebe - završila je Jeremićeva.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".