Јелена Бачић Алимпић годинама је била једно од најпопуларнијих ТВ лица, а након што се повукла са малих екрана, посветила се писању романа.

Фото: Сарић С.

 

 

Колико је везана за своју децу Јелена је у више наврата јавно говорила, а сад је открила да имала тежак порођај, те да јој је син умало умро при рођењу.

- Поносна сам на своје двоје деце, за сваку мајку је рођење њене деце нешто најлепше у животу. Њихов долазак на свет био је драматичан, помало ужасан, као и све у мом животу. Ништа код мене није нормално, па ни то. Имала сам јако тешку трудноћу с Марком, те је он рођен са Апгар скором један кроз један, а то значи да није дисао, да су га реанимирали, мене су наживо исекли целу, давана нам је индукција на нестручан начин, ја могу само богу и докторкама Гордани и Радојки да захвалим што смо данас живи - рекла је она, и додала:

Фото: Сарић С.

 

 

- Њима ћу бити захвална докле год сам жива. Три дана се није знало хоће ли Марко преживети, био је у инкубатору, али ето, кажем, богу хвала. Данас је он, што се каже, здрава ожењена момчина! Дуња је поранила две недеље, па се скоро родила у колима. Порађала сам се на паркингу, тако да, шта да кажем, сем да код мене никад ништа није нормално.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".