Пратиоци популарне певачице, који воде једну њену фан страницу, направили су велики видео снимак сачињен од успомена које је породица Ражнатовић делила на друштвеним мрежама од када је наследник Вељка Ражнатовића рођен па до данас.

Цеца је овај видео снимак објавила у неколико различитих Инстаграм сторија и тиме разнежила све своје пратиоце. У видео је убачено неколико кратких снимака на којима мали Жељко шета, прича, игра се...

Компилацију је употпунио и стори из Титела, који је Светлана објавила пре неколико месеци, на којем се види како скаче на трамболини заједно са унуком. Уз све то чују се њене речи колико воли унука и колико му је посвећена:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic

 

- Жељко је са мном, ја га чувам, уживам у томе, он ми је освежио живот. Не могу да се одвојим од њега, по цео дан проводим време са њим и најсрећнија сам на свету када га не одведу - речи су које је Цеца раније изјављивала у интервјуима, а сада су измонтиране у емотивни видео.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Ражнатовићи су одлучили да Вељковом и Богданином сину прославе рођендан у кругу породице у њиховом дому на Топчидерском брду.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".