За љубав која је планула између Анастасије Ражнатовић и Немање Гудеља сазнало се релативно брзо.


Два месеца је новопечени пар успео да сакрије од јавности варнице које су плануле између њих, док се сестра фудбалера није похвалила снајком на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес/М.В.

 

Иако је певачица пре тога изашла из дуге везе, чини се да ће ствари у новој романси тећи много брже него што се могло замислити. Како преносе медији, Гудељ је већ после неколико сусрета са Анастасијом потегао причу заједничког живота која ће изгледа добити срећан епилог јер Анастасија размишља о пресељењу.

- Колико су заљубљени то никоме и не мора да признају јер се то на њима види. Још од првог дана су кликнули и свима је било јасно да ће ова веза у случају обоје бити другачија. Немања са мајком, братом и сестром живи у Севиљи јер игра за тамошњи клуб, с којим има одличан уговор и не планира да га мења док не добије бољу понуду. Зато је причу о заједничком животу потегао када је Анастасија последњи пут била код њега. Схватили су да добро функционишу, да је она опуштена међу његовом породицом, а да су његови одушевљени њоме. Сви су уживали док је им је она била у посети и чини се да су сви прошли први тест - каже извор близак Гудељу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Sport Klub/Ата имагес

 

- Анастасија је свесна важности његове каријере, али и тога да она на своје наступе може путовати из било ког града. Србија јој није далеко када треба да снима песме и обилази породицу, тако да је скоро па сазрела идеја да се у септембру пресели у Шпанију. Тако би могли доста времена да проводе заједно између ригорозних карантина које има Немања у клубу.

Како се сазнаје, доношењу одлуке ишло је у прилог и то што се Анастасији допала клима у Шпанији, али и његова породица и пријатељи.


- Анастасија има утисак да их познаје читав живот. Допада јој се што су отворени и причљиви, па су брзо нашли заједнички језик. Прихватили су је од старта као члана породице и од њих има велику подршку када је њена каријера у питању. Сви су упућени у песме које снима, заказане наступе и зна да ће јој помагати у свему што буде потребно када занично постане њихова цимерка. Немања не може да ишчека тренутак када ће Анастасија донети своје кофере и званично се уселити. Они свакако планирају заједничко летовање, мада је то тешко ускладити јер Анастасија има велики број заказаних наступа, након чега их очекује заједнички живот, истиче извор.


Цеца аминовала иако ће јој недостајати

Након што су Гудељи допутовали у Београд због Анастасијиног рођендана, када су упознали и породицу Ражнатовић, свима је постало јасно да се Цеци допао зет.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Цеца је за Анастасијину романсу сазнала одмах али је Немању упознала преко Скајпа те је ово било прво виђење уживо. Допао јој се на први поглед и врло брзо је сазнала, и то од спортисте, да убеђује Анастасију да се пресели. Цеци није требало много да схвати колико је Анастасија срећна и испуњена уз Немању па је подржала идеју о пресељењу иако, као свака мајка, жали што јој ћерка неће бити близу. Анастасија и она су као другарице па јој тим теже - каже извор.

(Блиц Супер ТВ)

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".