Прошли пут је то био случај са чизмицама модне куће "Миглер и Џими Чу" од 1.500 евра, а сада су мајка и ћерка носиле и малу црну ташницу француског бренда "Жакмус", чија је цена око 700 евра.

Светлана Ражнатовић је торбицу која је постала  хит у модном свету већ неколико сезона, носила на једном догађају који је Сања Кужет организовала у српској престоници, док је Анастасија Ражнатвић исту ташну носила на прослави  једног медија, и то два дана пре ње.

Фото: АТА имагес

 

Анастасија је за поменуту прославу обукла одело цветног дезена  домаћег креатора, док је њена мајка за рано поподне и окупљање које је организовала водитељка такмичења "Звезде Гранда" одлучила за потпуно кежуал издање без шминке, али са одећом реномираних светских брендова.

Певачица је носила  свилену кошуљу у вредности од 340 евра и широке панталоне од 370 евра бренда "Александер Венг", у неон зеленој боји, која је летњи хит. Поред поменуте "жакмус" ташнице, оно што је највише одушевило модне сладокусце су "шанел" папуче, које коштају тричавих 1.300 долара и скоро свуда су већ распродате.

(Курир.рс) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".