Pratioci popularne pevačice, koji vode jednu njenu fan stranicu, napravili su veliki video snimak sačinjen od uspomena koje je porodica Ražnatović delila na društvenim mrežama od kada je naslednik Veljka Ražnatovića rođen pa do danas.

Ceca je ovaj video snimak objavila u nekoliko različitih Instagram storija i time raznežila sve svoje pratioce. U video je ubačeno nekoliko kratkih snimaka na kojima mali Željko šeta, priča, igra se...

Kompilaciju je upotpunio i stori iz Titela, koji je Svetlana objavila pre nekoliko meseci, na kojem se vidi kako skače na trambolini zajedno sa unukom. Uz sve to čuju se njene reči koliko voli unuka i koliko mu je posvećena:

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

 

- Željko je sa mnom, ja ga čuvam, uživam u tome, on mi je osvežio život. Ne mogu da se odvojim od njega, po ceo dan provodim vreme sa njim i najsrećnija sam na svetu kada ga ne odvedu - reči su koje je Ceca ranije izjavljivala u intervjuima, a sada su izmontirane u emotivni video.

Foto: ATA images

 

Inače, Ražnatovići su odlučili da Veljkovom i Bogdaninom sinu proslave rođendan u krugu porodice u njihovom domu na Topčiderskom brdu.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".