Након што је три пута због коронавируса отказивала дружења са публиком, Зорица Брунцлик коначно је заказала свој дуго најављивани солистички концерт, на Ташмајдану, 28. јуна.

Како је испричала, она ће тога дана прославити и свој рођендан, због чега је посебно узбуђена.

- Паузу од две године коју смо имали стриктно смо поштовали зато што су рекли да певачице када певају 17 метара око себе просипају вирус. Како нисам желела да икога доведем у опасност, ћутала сам и нисам наступала - каже Зорица, и открива да је поносна на чињеницу да су њени фанови две пуне године чували карту за њен концерт.

Фото: Н. Фифић

 

- Нисам очекивала да људи неће желети да врате карту и узму свој новац назад. Када смо последњи пут дошли до датума и простора, рекла сам: „Страх ме је да се опет нешто не догоди“, међутим, након једномесечног ћутања, изашли смо и открили време и место - испричала нам је фолкерка.

- Желела сам да свој рођендан дочекам на бини, са публиком. Рођена сам 29. јуна, али будући да на Ташу 1. и 2. јула гостује једна група, није било могуће организовати га тада - каже Брунцликова, и објашњава због чега се одлучила за отворени простор а не концертну дворану.

- С обзиром на то да је лепо време и да је лето, а ја сам летње дете, нисам желела да певам у просторији у којој се одржава хокеј на леду. Ташмајдан је једини простор који може да задовољи моје прохтеве, тако да ћемо сви бити задовољни и срећни - каже она.

За разлику од њених колега који када најављују концерт обавезно кажу и кога ће имати од гостију, Зорица је одлучила да то не ради. Разлог је несвакидашњи.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Никога нисам желела да зовем, јер би испало као да их зовем на свој рођендан и да очекујем поклон. Не могу да ме сачекају после концерта и да ми кажу: „Срећан ти рођендан, извини што ти ништа нисам донела“ - истакла ја она.

- Никог нећу звати, јер, ко ме воли доћи ће и без мог позива. Сви су добродошли, а видећу колико ме воле и ко ће тога дана бити ту, са мном - каже Зорица Брунцлик.

Будући да је Зорица била чест гост на концертима покојног кума Шабана Шаулића, као и он на њеним, овога пута ће његове песме отпевати сама.

- Одабрала сам са ким ћу певати дуете, видећете. Концерт нисам посветила Шабану, али је незамисливо да не отпевам песме које су обележиле његову и моју каријеру. Мислим да ће ово бити први пут да их певам откако је настрадао - рекла је Зорица.


Кемиш на сцени са супругом

Фото: Н. Фифић

 

Мирољуб Аранђеловић Кемиш, као и током читаве Зоричине каријере, биће на бини са њом и пратиће је на хармоници. Њих двоје ће се потрудити да тог дана одсвирају и отпевају све њене веће хитове, које су заједно током каријере стварали.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".