Nakon što je tri puta zbog koronavirusa otkazivala druženja sa publikom, Zorica Brunclik konačno je zakazala svoj dugo najavljivani solistički koncert, na Tašmajdanu, 28. juna.

Kako je ispričala, ona će toga dana proslaviti i svoj rođendan, zbog čega je posebno uzbuđena.

- Pauzu od dve godine koju smo imali striktno smo poštovali zato što su rekli da pevačice kada pevaju 17 metara oko sebe prosipaju virus. Kako nisam želela da ikoga dovedem u opasnost, ćutala sam i nisam nastupala - kaže Zorica, i otkriva da je ponosna na činjenicu da su njeni fanovi dve pune godine čuvali kartu za njen koncert.

Foto: N. Fifić

 

- Nisam očekivala da ljudi neće želeti da vrate kartu i uzmu svoj novac nazad. Kada smo poslednji put došli do datuma i prostora, rekla sam: „Strah me je da se opet nešto ne dogodi“, međutim, nakon jednomesečnog ćutanja, izašli smo i otkrili vreme i mesto - ispričala nam je folkerka.

- Želela sam da svoj rođendan dočekam na bini, sa publikom. Rođena sam 29. juna, ali budući da na Tašu 1. i 2. jula gostuje jedna grupa, nije bilo moguće organizovati ga tada - kaže Brunclikova, i objašnjava zbog čega se odlučila za otvoreni prostor a ne koncertnu dvoranu.

- S obzirom na to da je lepo vreme i da je leto, a ja sam letnje dete, nisam želela da pevam u prostoriji u kojoj se održava hokej na ledu. Tašmajdan je jedini prostor koji može da zadovolji moje prohteve, tako da ćemo svi biti zadovoljni i srećni - kaže ona.

Za razliku od njenih kolega koji kada najavljuju koncert obavezno kažu i koga će imati od gostiju, Zorica je odlučila da to ne radi. Razlog je nesvakidašnji.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

- Nikoga nisam želela da zovem, jer bi ispalo kao da ih zovem na svoj rođendan i da očekujem poklon. Ne mogu da me sačekaju posle koncerta i da mi kažu: „Srećan ti rođendan, izvini što ti ništa nisam donela“ - istakla ja ona.

- Nikog neću zvati, jer, ko me voli doći će i bez mog poziva. Svi su dobrodošli, a videću koliko me vole i ko će toga dana biti tu, sa mnom - kaže Zorica Brunclik.

Budući da je Zorica bila čest gost na koncertima pokojnog kuma Šabana Šaulića, kao i on na njenim, ovoga puta će njegove pesme otpevati sama.

- Odabrala sam sa kim ću pevati duete, videćete. Koncert nisam posvetila Šabanu, ali je nezamislivo da ne otpevam pesme koje su obeležile njegovu i moju karijeru. Mislim da će ovo biti prvi put da ih pevam otkako je nastradao - rekla je Zorica.


Kemiš na sceni sa suprugom

Foto: N. Fifić

 

Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i tokom čitave Zoričine karijere, biće na bini sa njom i pratiće je na harmonici. NJih dvoje će se potruditi da tog dana odsviraju i otpevaju sve njene veće hitove, koje su zajedno tokom karijere stvarali.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".