- Два викенда сам имала наступе у Шведској, а између сам била слободна, и остала тамо код пријатеља, нисам се враћала за Београд. Ћерка мог пријатеља је имала матурски рад за фризера. Њој су родитељи направили салон и она је као тему одабрала најлуђе боје за најлуђе главе, једна је била моја - присетила се певачица.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Рекла сам јој да има четири дана да ме врати у праву боју. То је било ужасно, требало је из тамно браон извући све то. Мени је глава била у крастама од бланша. Прво сам била љубичаста. Ја сам неко ко воли љубичасту боју. Онда је муж хтео да ме остави на аеродрому када ме је видео. Изгледала сам као жар птица. Глава је вриштала, једна нијанса, па друга, данас би то била шик фризура, али тада није било - наставила је.

Фото: Петар Милошевић

 

- Онда ми је рекао како је то грозно. Замолила сам га само да прође неколико дана, да ми се смири глава од бланша, да се офарбам поново. Морала сам једне недеље да наступим на једној манифестацији на Калемегдану. Како сам се појавила, он је добио седам позива да се сликам за насловну страну. И после тога је јурио да набави ту боју - објаснила је Зорица, коју данас по овој боји сви препознају.

Фото: Н. Фифић

 

- Тада је било теже да дођете до нечега из иностранства, па је он паметан и наручио за две године 300 боја, теглица и, дошло је погрешно пинк...и ја сам тако постала пинк! Искрено речено, тада сам схватила да сам уникат", рекла је Зорица и додала: "Сада могу да ставим билборд за концерт и да буде бела позадина и да само буде један прамен пинк боје косе, нико се неће збунити да има концерт неко други, него Зорица Брунцлик -

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".