Филмски фестивал привукао је у Кану бројне звезде, међу којима и славног певача Рикија Мартина којег су папраци снимили на балкону хотела у којем борави, где је показао своје исклесане трбушњаке којима и данас мами уздахе.

50-годишњи Рики на себи је имао само шортс за купање, а осим мишића до изражају су дошле у бројне тетоваже којима је украсио тело, као и препланули тен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)


Добитник Гремија у Кану наступо је са Кристином Агилером на гала вечери Америчког фонда за истраживање АИДС-а, а у Француску је стигао заједно са својим партнером сиријско-шведским сликарем Џваном Јосефем.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)


Рики је пре десетак година сломио бројна срца након што је отворено признао да је геј, а његове обожаватељке с тиме се и данас тешко мире.

 

 

Некада је излазио и са женама и то правим лепотицама, а једном је приликом изјавио како никога није заваравао и да су његови осећаји увек били искрени према свима. Наиме, музичар се већ неколико пута нашао на удару критика и оптужби да је пре 2010. године, када је проговорио о својој сексуалности, био непоштен према женама које је љубио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)


"Сексуалност је једна компликована ствар, није све црно и бело већ је испуњена бојама. Када сам излазио са женама, био сам заљубљен у њих. Осећао сам се добро, осећао сам се прелепо. Не можете одглумити хемију коју осећате према некоме, хемија је била тамо с њима. Нисам никога заваравао", изјавио је за магазин Peopple.

 

Пре него што се венчао с уметником Јосефом 2017. године, Рики је био од 2008. до 2014. био у вези с Карлосом Гонзалезом и с Нејтаном Лином, а његов ранији љубавни живот обележиле су само жене.

На списку девојака у које је био заљубљен нашле су се Инес Мисан, Маитал Сабан, Адриана Биега, Лили Мелгар, Ребека де Алба и Габриела Сабатини.


Рикијева сексулана оријентација увек била врућа и занимљива тема па су га о томе питали и једном приликом пре двадесетак година, односно десет година раније пре него је признао да је геј. Тада се није осећао довољно храбро да се открије и данас због тога жали.

 

Фото: АП Photo/Katy Winn

 

"Многи ме питају би ли учинио нешто другачије. Па можда бих 2010. године у интервјуу када су ме питали о сексуалној оријентацији открио да сам геј. Било би сјајно да сам то тада учинио, јер бих се осећао невероватно. Када је реч о мојој сексуалности и о томе ко сам ја, желим причати о ономе што ме чини, о свему што ја јесам. Јер ако то кријете налазите се између живота и смрти", поручио је музичар.

90-их година важио је за једног од најпожељнијих мушкараца за којим су уздисале жене широм света. Својим музичким хитовима освајао је топ-лествице, а уз то и срца обожаватељки. Све до једног дана, тачније 2010. године када је јавно признао да је хомосексуалац и сломио сва та срца.

Рики и сиријско-шведски сликар почели су да се забављају 2016. године, а своју веридбу потврдили у новембру 2017. године током гостовања у једном емисији. Већ у јануару 2018. године певач је потврдио како су се у тајности венчали. Још увек су у срећном браку и родитељи су четворо деце које им је на свет донела сурогат-мајка.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".