Filmski festival privukao je u Kanu brojne zvezde, među kojima i slavnog pevača Rikija Martina kojeg su papraci snimili na balkonu hotela u kojem boravi, gde je pokazao svoje isklesane trbušnjake kojima i danas mami uzdahe.

50-godišnji Riki na sebi je imao samo šorts za kupanje, a osim mišića do izražaju su došle u brojne tetovaže kojima je ukrasio telo, kao i preplanuli ten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)


Dobitnik Gremija u Kanu nastupo je sa Kristinom Agilerom na gala večeri Američkog fonda za istraživanje AIDS-a, a u Francusku je stigao zajedno sa svojim partnerom sirijsko-švedskim slikarem DŽvanom Josefem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)


Riki je pre desetak godina slomio brojna srca nakon što je otvoreno priznao da je gej, a njegove obožavateljke s time se i danas teško mire.

 

 

Nekada je izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osećaji uvek bili iskreni prema svima. Naime, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)


"Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je za magazin Peopple.

 

Pre nego što se venčao s umetnikom Josefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene.

Na spisku devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lili Melgar, Rebeka de Alba i Gabriela Sabatini.


Rikijeva seksulana orijentacija uvek bila vruća i zanimljiva tema pa su ga o tome pitali i jednom prilikom pre dvadesetak godina, odnosno deset godina ranije pre nego je priznao da je gej. Tada se nije osećao dovoljno hrabro da se otkrije i danas zbog toga žali.

 

Foto: AP Photo/Katy Winn

 

"Mnogi me pitaju bi li učinio nešto drugačije. Pa možda bih 2010. godine u intervjuu kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji otkrio da sam gej. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam ja, želim pričati o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to krijete nalazite se između života i smrti", poručio je muzičar.

90-ih godina važio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene širom sveta. Svojim muzičkim hitovima osvajao je top-lestvice, a uz to i srca obožavateljki. Sve do jednog dana, tačnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

Riki i sirijsko-švedski slikar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u jednom emisiji. Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".