Животна драма Александре Бурсаћ почела је када је имала само две године.

Њен отац тада је настрадао у операцији Олуја, а како је била веома мала, Александра га ни не памти.

– Да га се сећам можда би ми било теже, а овако успомене градим на основу неких прича о њему и захвална сам својој мајци на томе – рекла је Бурсаћ недавно.

По маминој причи, Александра веома личи на свог оца, како по нарави тако и физички.

– Она каже да имам његов осмех, заправо тај неки полуосмех и тврдоглавост, али каже и да сам добар човек на њега.

Након што су се она, мајка и сестра донекле опоравиле од трагичног губитка, привремени дом био им је сигурна кућа, у којој су живеле са још 12 породица. Ипак, тај период живота у Александри не буди ружне, већ лепе успомене.

– Било је много деце и онда је то прошло у позитиви и радости. Све смо имали и дружили се – изјавила је певачица својевремено.


Преварио је вереник

Александриним недаћама ту није био крај. Велики љубавни крах доживела је када ју је преварио дугогодишњи дечко односно вереник, што јој је врло тешко пало, а уочи дочека Нове 2021. године њој је опљачкан стан.

– Била сам на прослави са друштвом, кад сам дошла, затекла сам отворена врата стана, не знам шта ми је било, али ушла сам без страха, знала сам да се нешто ружно догодило, затекла сам стан разбацан, украли су све што је било вредно. Најбитније ми је да их нисам затекла и да ми је глава на раменима – навела је тада Александра.